Categories
USA / Amerika

56. nap

Ma a Sawyer-ek voltak naposok. Meg meg 2 holgy kiegeszitesnek. Erdekes csapat. Nate es Jared testverek, felig azsiaiak. A mamajuk taiwani, es a mazlistak tudnak mandarinul es angolul is. Az unokatesojuk meg tiszta feher. Mokas dolog hogy rokonok. Sosem gondoltam volna. Amugy szuper naposok. Nate es Jared meg jo testverek. Komolyan ah egyik kedvencem lett az idosebb, Nate. Rendes gyerek, udvarias, latszik rajta hogy jo csaladbol van es szereto csaladbol. Nagyon tetszik ahogy az occset neveli, es ahogy hozzaall a vilaghoz.
Delutan Francis elkezdett megtanitani vitorlazni. Egy szaguldo laserben helyetcserelni elmeny 🙂
Imadom ezt a kis hajot. Mindig mozogni kell es logni ki valamelyik oldaolon 🙂
Tanultunk down wind menni meg up wind, hogy hog kell a laserrel run-t csinalni, es a biztonsagosabb fordulasbol csinaltam joparat. (tacking?)
A vitorlazas a legjobb dolog itt. Ma morcoa volt a to, ugyhogy jo sebesen mentunk. Harcoltunk.
Mar ertem milyeb felni a vizen. Egy kis szaguldo csonakban a hullamok kozt a frocskolo vizben, ahogy logsz ki az oldalan es csak a labad tart e nagyjabol csak az is van a hajoban. Felelmetes, es gyonyoru ha ezt le tudod gyozni. Ha a felelmetesbol tud jatszoterre valtozni, a kiszamithatatlanbol jatekossa valni. Nem uralni hanem vele menni.

Zoli a leendo Magyar sorstarsam ma ert ki Finnorszagba, EILC-re. O az eloretolt helyorseg 🙂 kivancsi leszek mig mesel majd.
Finnorszagbol mar nem lesz napi jelentes az biztos. Majjd hogy jon. De itt mostmar megtartom ezt a format. Ertelmesebb es tartalmasabb bejegyzesek szulethetnek majd igy remelhetoleg. Meg kell majd ido a honlapomra ahova sok cikket meg kene irnom, meg a szakdogara.

2 replies on “56. nap”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.